Komende week gaan de temperaturen weer omhoog en wat is er dan leuker om een vuurtje te gaan stoken in je eigen tuin én daar vervolgens ook nog een heerlijke maaltijd op te bereiden! Atelier de Beleving heeft hiervoor twee buitenkook-pakketten samengesteld om thuis zelf aan de slag te gaan. Wat dacht je van wortelsinaasappelsoep van het vuur of een heerlijke kip-tajine? Je huurt eenvoudig een Tajine of Ketel en je krijgt er een lekker recept bij en instructies met betrekking tot het vuur of de kolen. Kies een basispakket als je zelf inkopen wilt doen of kies een all-in-pakket als je het handig vindt om ook meteen alle ingrediënten te ontvangen.

Atelier de Beleving Arnhem

Winactie

Wij mogen één buitenkook-pakket weggeven t.w.v. €50! De winnaar mag zelf kiezen uit een Ketel-pakket met een recept en ingrediënten voor een wortelsinaasappelsoep (3 liter), óf het Tajine-pakket met een recept en ingrediënten voor een gerecht met kip (4p). Laat je gegevens achter via deze link en wij maken komende maandag 4 mei de winnaar bekend, die vervolgens zelf op de afgesproken datum het pakket kan afhalen* bij Atelier de Beleving.

Wil je sowieso met één van de buitenkook-pakketen aan de slag? Dan vind je in deze flyer alle info.

Tajine-pakket (4 personen)

Neem de tijd en bereid op hete kolen een mooi gerecht in een authentieke tajine. 1 tajine is voldoende voor 4 personen wanneer aangevuld met bv. rijst/brood en een salade.

Basispakket* €25,-
Grote tajine (30cm), onderstel, kolen, kolenstarter, aanmaakblokjes, kolentang, lashandschoenen en recept (vlees of vegetarisch).

All-in (vegetarisch) €40,-
Basispakket + alle ingrediënten.

All-in (vlees*) €45,-
Basispakket + alle ingrediënten (*kippendij, lam of rund).

Ketel-pakket (ongeveer 3 liter)

Maak een vuurtje en bereid een heerlijke soep of stoofpot.

Basispakket* €30,-
Ketel, vuurschaal, driepoot, hout, aanmaakblokjes, vuurtang, lashandschoenen en recept voor soep of stoof (vegetarisch).

All-in (soep) €45,-
Basispakket + alle ingrediënten (Perzische uien, paprika-cranberry of wortel-sinaasappel).

All-in (stoof) €50,-
Basispakket + alle ingrediënten (Marokkaanse stoof, vegetarisch).

*Borg voor de materialen (basispakket): €50.

Laat een Reactie achter

  1. Alexandra ‘S-Gravenmade

    Wat zou ik graag een tajine pakket met kip willen winnen om samen met mijn gezin een feestmaaltijd op mijn verjaardag/Moederdag te maken. Samen gezellig bezig zijn!
    Weer eens iets heel anders dan bbq-en! 😄

  2. Irma

    Ik doe graag mee voor het Tanjine pakket met kip. Hopelijk mag ik mijn moeder daar mee verrassen