In deze bijzondere tijd ontstaan ook bijzondere samenwerkingsverbanden tussen Arnhemse ondernemers. We hebben er een aantal gespot maar er zullen er vast meer zijn. Heb jij een tip? Laat deze dan in de reacties achter zodat we een mooi overzicht krijgen van alle initiatieven.

Dudok x PUURland

Op vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur haal je bij de Dudok marktkraam, overheerlijke verse aspergesoep met asperges van aspergeboerderij De Stokhoven in Drempt. Deze asperges worden opgehaald en bezorgd door PUURland. De achterham voor in de soep komt van Slagerij Evers en de gerookte zalm van de Visbroertjes. Een smakelijke combi!

Dudok x Puurland Support Your Locals Arnhem

Walt x Schoenmakerij Wim

In combinatie met je ontbijtbestelling bij Walt kun je ook de reparatie van je schoenen regelen. Als het ontbijt wordt bezorgd geef je een zak met je kapotte schoenen mee en Schoenmaker Wim neemt contact met je op over de kosten. Je schoenen worden gerepareerd en gepoetst weer bij je thuis bezorgd als je in Arnhem woont. Briljant!

Groene Rijders x Diverse Arnhemse ondernemers

Groene Rijders is een CO2 neutrale logistieke dienstverlener voor de (binnen)stad die zorgt voor goede en klantvriendelijke bezorging van goederen (food & non-food) binnen de stadsgrenzen van Arnhem. Tijdens deze crisis bezorgt het team van Groene Rijders, namens Platform Binnenstad Arnhem, bestellingen kosteloos thuis in Arnhem voor ondernemers in de Binnenstad van Arnhem, Stationsgebied, Steenstraat en Modekwartier. De bestellingen kunnen eenvoudig worden aangemeld via Postmasters of neem telefonisch contact op met 06 21 62 45 99.

PUURland x Diverse Arnhemse ondernemers

PUURland verzamelt producten van ondernemers in Arnhem en omgeving en stelt daar recepten mee samen. Wekelijks maak je een keuze uit 5 recepten van het seizoen en je haalt vervolgens een tas met alle ingrediënten voor de maaltijden op bij PUURland of laat deze thuisbezorgen. Hoe eenvoudig is dat!

Laat een Reactie achter