Als culinair fotograaf met een achtergrond in online marketing, communicatie & PR voor restaurants, draag ik gastronomisch Nederland een warm hart toe. Wonend in Arnhem ben ik blij te zien dat juist in deze tijden, er ontzettend mooie initiatieven oppoppen om letterlijk te overleven. Maar helaas heeft niet iedereen de kennis of het bereik om zijn boodschap te verspreiden.

Met dit platform wil ik lokale ondernemers supporten door alle initiatieven in Arnhem zichtbaar te maken. De techniek achter deze website had ik al staan voor een platform met restauranttips, vandaar de naam ChefsFavs in de URL, maar deze heb ik nu dus tijdelijk omgebouwd voor dit initiatief. Verder ga ik binnenkort via mijn website kyonne.com tips aan ondernemers geven hoe ze zelf hun communicatie in deze tijden op kunnen pakken.

Over mijzelf

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt voor tal van (middel)grote organisaties en daarbij veel kennis en ervaring opgedaan als marketingcommunicatie professional en projectmanager. Door mijn kennis van (online) marketing, communicatie & PR, projectmanagement, het opzetten en uitvoeren van online strategieën, mijn netwerk binnen de culinaire wereld, de grote liefde voor culinaire fotografie én mijn passie voor eten en drinken samen te voegen, valt voor mij nu alles op zijn plaats. Samen met mijn opgedane werkervaring en mijn uitgebreide netwerk van professionals in marketing, communicatie, PR en de creatieve sector, ligt mijn volledige focus nu op het ondersteunen van ondernemers in de horeca op het gebied van Marketing & PR activiteiten.

Help mee en meld jouw initiatief aan! Of het nou om een tegoedbon gaat, een speciale Corona-bezorgservice óf een andere ludieke actie; laat het Arnhem en omgeving weten!

Laat een Reactie achter